Ραντεβού για Βλάχο, Μπουγαΐδη

20:07 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και καιρό η διοίκηση της ΑΕΚ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των συμβολαίων του Βαλεντίνου Βλάχου και του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ανανεώνοντας και με τους δύο μέχρι το 2016 και ανεβάζοντας παράλληλα τις ετήσιες αποδοχές τους. Μάλιστα, υπήρξε και ένα ραντεβού του Ανδρέα Δημητρέλου με τον εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών, Θεόφιλο Καρασαββίδη, όπου στην κουβέντα που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν και συγκεκριμένα ποσά (σ. σ. σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ

προσφέρει περίπου 30.000 ευρώ τον χρόνο συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων). Δημητρέλος και Καρασαββίδης είχαν συμφωνήσει να ανανεώσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να τα πουν ξανά για το εν λόγω ζήτημα και να αρχίσουν να συζητούν και για τις λεπτομέρειες της κάθε περίπτωσης.

Αυτή η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, όπου και θα ξεκαθαριστεί σε τι σημείο βρίσκονται οι επαφές και αν οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να επέλθει συμφωνία και σύντομα οι δύο ποδοσφαιριστές να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαιο. Πάντως εκτός από τις περιπτώσεις του Βλάχου και του Μπουγαΐδη, κουβέντα θα γίνει και για τον Μιχάλη Παυλή, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι. Στην ΑΕΚ θέλουν να τον ανταμείψουν για τη φετινή του προσπάθεια και να τον κρατήσουν στην ομάδα, ωστόσο τονίζουν πως προτεραιότητα αποτελεί η συμφωνία με τους δύο νεαρούς. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα ακολουθήσει και ο Μιχάλης Παυλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα