Ρεσιτάλ πέναλτι στο Καλδερόν

00:52 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ COPA DEL REY ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Σε ένα ματς που όλα κρίθηκαν από τη... βούλα η Ατλέτικο επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης και απέκτησε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο πρώτο μέρος και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν. Μόλις στο

48' στην επανάληψη κέρδισαν πέναλτι με τον Σπάχιτς μάλιστα να αποβάλλεται. Ο Ντιέγκο Κόστα το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά μετά όμως η Σεβίλλη απάντησε με το ίδιο νόμισμα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και απέβαλε τον Γκοδίν. Ο Νεγρέδο δεν αστόχησε και έκανε το 1-1. Στο 70' η Ατλέτικο κέρδισε δεύτερο πέναλτι και ο Ντιέγκο Κόστα νίκησε και πάλι τον Μπέτο δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην Ατλέτικο. Η Σεβίλλη έμεινε με εννέα στο 85' όταν ο Ναβάρο είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 27 Φεβρουαρίου.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε, Μάριο, Γκάμπι, Αρντά, Αντριάν (63'Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Σισίνιο, Φάσιο, Σπάχιτς, Ναβάρο, Κοντόγκμπια (77'Ρέγες), Μαντούρο, Μεδέλ, Ράκιτις, Νάβας, Νεγρέδο (87'Κόκε).

Keywords
Τυχαία Θέματα