Ροντέο στο Παγκρήτιο…

17:23 7/12/2013 - Πηγή: AEK365

SUPERLEAGUE - 14η αγωνιστική

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Τριτσώνης

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κανονικό... ροντέο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης βρέθηκε στην κόλαση (2-0), κατάφερε να φτάσει στον παράδεισο (2-3) και επέστρεψε στην κόλαση, καθώς το τελικό 3-3 μόνο

ως τεράστια αποτυχία μπορεί να εκληφθεί, από μία ομάδα που καιγόταν για βαθμούς, κατάφερε να πετύχει μέσα σε 15 λεπτά το ένα τρίτο των γκολ που είχε βάλει μέχρι σήμερα (είχε συνολικά 9), αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη...

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού (που ήταν ενδιαφέρον, αν και... άσφαιρο), είχε πρωταγωνιστή τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Πέρα από τα δοκάρια που είχε με τον Ρομάνο στο 24' (κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι) και με τον Μπαντιμπανγκά στο 31' (γύρισμα του Πίτσου, πλασέ του Βέλγου χαφ στο δεξί δοκάρι), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απείλησε με τον Πελέ στο 12' και στο 16', με τον Μπαντιμπανγκά στο 13', με τον Πίτσο στο 37' και με τον Χαλκιαδάκη στο 45'. Ο Άρης, που στάθηκε πολύ τυχερός σε αυτό το διάστημα, είχε δύο καλές στιγμές, στο 21' με το σουτ του Μανιά (δύσκολα ο Αθανασίου) και στο 32' με το σουτ του Ουντότζι (λίγο άουτ).

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Ο Εργοτέλης βγήκε στο γήπεδο όντας και πάλι αυτός που έψαχνε περισσότερο το γκολ και μέσα σε τρία λεπτά βρέθηκε να αποκτά σκορ ασφαλείας (θεωρητικά), χάρη στα γκολ των Μπαντιμπανγκά στο 62' και Πελέ στο 65'. Ωστόσο, ακολούθησε η ολική ανατροπή για τον Άρη, με πρωταγωνιστή τον Τάτο που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή στο 68': 1-2 στο 69' με καταπληκτικό σουτ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, 2-2 με κεφαλιά του Νταμαρλή στο 71' έπειτα από δική του εκτέλεση φάουλ και 2-3 στο 80' με τον Τάτο να ολοκληρώνει την... αποστολή του. Ωστόσο, ο Εργοτέλης δεν τα παράτησε. Είχε δοκάρι στο 90' με τον Τζανακάκη και στο 95' ο Μπαντιμπανγκά πέτυχε ακόμη ένα γκολ, γράφοντας το τελικό 3-3.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Κοζορώνης (80' Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76' Βερπακόφσκις), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (78' Αναστασάκος).

ΑΡΗΣ: Διούδης, Νταμαρλής (89' Πουλίδο), Οικονομόπουλος (68' Τάτος), Κύργιας, Αγγελούδης (68' Σταυρόπουλος), Ουντόντζι, Τσουμάνης, Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα