Ρότζερς: Αυτό δεν είναι πέναλτι;

10:38 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, μετά από αυτό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, και ο Μπρένταν Ρότζερς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του ενώ αναρωτήθηκε αν ήταν πέναλτι η φάση της ανατροπής του Λουίς Σουάρες από τον Ετό'ο.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα 2-1 από την Τσέλσι, ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε πιο δύσκολα παιχνίδια από αυτά που παίξαμε σε λίγες μέρες, με ομάδες που έχουν περισσότερο βάθος στο ρόστερ τους. Εμείς αυτή την στιγμή έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Όπως και με

την Μάντσεστερ Σίτι, έτσι και σήμερα ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αφότου προηγηθήκαμε, δώσαμε ένα εύκολο γκολ στην Τσέλσι.
Οι παίκτες μου ήταν εκπληκτικοί. Από την αρχή της σεζόν δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και μέχρι πριν τρεις εβδομάδες είχαμε την τύχη μαζί μας να μην έχουμε τραυματισμούς. Τώρα πια όμως όχι, αυτό φαίνεται".
Για την φάση του πέναλτι που ζητάει η Λίβερπουλ, ο Ρότζερς δήλωσε: "Από την στιγμή που πάει και σταματάει με αυτόν τον τρόπο τον Λουίς Σουάρες, έχοντας πρόθεση, δεν είναι πέναλτι; Ο Γουέμπ ήταν δίπλα στην φάση, είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι και πρέπει να το αποδεχθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα