Media… police 2013!

10:26 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

9 Ιανουαρίου: on air ο Δημήτρης Καμπουράκης στο πρωί του MEGA, νομίζοντας πως δεν τον ακούει κανένας, έβρισε τους καταληψίες της βίλας Αμαλία: «Αυτά τα μαλακισμένα μπήκανε μέσα τώρα» ακούστηκε να λέει.

15 Ιανουαρίου: διαψεύδονται τα σενάρια που θέλουν αφενός το MEGA να συγχωνεύεται με το STAR, αφετέρου το STAR να αλλάζει προφίλ και

φυσιογνωμία. Ως γνωστόν, από το καλοκαίρι το STAR άλλαξε προφίλ και φυσιογνωμία με «στροφή» στο πολιτικό και κοινωνικό ρεπορτάζ.

17 Ιανουαρίου: ο εκδότης του «Αδέσμευτου» Δημήτρης Ρίζος αποκαλεί, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «85χρονο ανθρωπάκο» τον Στάθη Μάρα, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ο Μάρας ήταν αντιστασιακός στην κατοχή, είχε συλληφθεί στα Δεκεμβριανά και αργότερα εξέδωσε λογοτεχνικές συλλογές...

20 Ιανουαρίου: «Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι» γράφουν τα «Νέα» που αφορά σε διάλογο του Πάνου Καμμένου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη το βράδυ της ψηφοφορίας για την προανακριτική στη Βουλή. Εκτοτε Καμμένος και ΔΟΛ είναι στα... μαχαίρια.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα