Ρότζερς: Τζέραρντ μέχρι τα 38

14:29 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στίβεν Τζέραρντ απασχολεί τον κόσμο της Λίβερπουλ με τον Μπρένταν Ρότζερς να υποστηρίζει πως ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τα 38 του αφού, όπως είπε, πρόκειται για φοβερό επαγγελματία.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, τόνισε: "Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά ώστε να παραμείνει στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον ίδιο, είναι όμως εξαιρετικά υπεύθυνος και φέτος κάνει καταπληκτική χρονιά. Πιστεύω ότι

έχει ακόμα 5 ποδοσφαιρικά χρόνια περίπου, αφού είναι φοβερός επαγγελματίας. Πάρτε για παράδειγμα τον Ζανέτι που είναι 39 ή τον Πίρλο που είναι 33 και συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της Ευρώπης ακόμα. Γιατί όχι και ο Στίβεν;".
Το συμβόλαιο του Τζέραρντ λήγει το 2015 και για το θέμα της ανανέωσης του, ο Ρότζερς δήλωσε: "Αυτό είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από τον ίδιο, εμένα και την ομάδα. Η προτεραιότητα του είναι η Λίβερπουλ, πολύ συχνά βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και σίγουρα θα ήθελε να μείνει μαζί μας γιατί είναι πολύ σημαντικός στον σχεδιασμό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα