Ρούμπι για Μπερλουσκόνι: Δεν έκανα σεξ

17:33 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε δικαστήριο του Μιλάνου κατέθεσε η νεαρή Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, που βρίσκονταν στα έξαλλα δείπνα στην βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και που έχουν υποκλαπεί συνομιλίες της μαζί του, ενώ αν αποδεχτεί πως συνευρίσκονταν ερωτικά μαζί του εκείνη την περίοδο, ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου. Η Ρούμπι πάντως αρνήθηκε πως έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον παντοδύναμο άνδρα της Ιταλίας, αλλά όπως είπε, είδε «σέξι χορούς και της δόθηκαν δώρα σε ρευστό».
Η Ρούμπι κατέθεσε στη λεγόμενη «παράλληλη» δίκη για την υπόθεση «Μπούγκα-Μπούγκα», σε βάρος του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε, της πρώην περιφερειακής συμβούλου του Μιλάνου Νικόλ Μινέτι και του μάνατζερ ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία.
«Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο αλλά δεν αντιλήφθηκα ποτέ να υπήρξαν σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι», είπε η Ρούμπι Καρίμα, ενώ πρόσθεσε ότι στον ιδιοκτήτη της εταιρίας μοντέλων που της επέτρεψε να πάρει μέρος στα δείπνα της βίλας του πρώην πρωθυπουργού είχε πει ότι ήταν 20 ετών αν και στα αλήθεια ήταν δεκαεπτά.
«Τη δεύτερη φορά που πήγα στα δείπνα του Άρκορε κοιμήθηκα στην έπαυλη, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό μου. Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωινό», είπε η Μαροκινή Ρούμπι, ενώ για τις χρηματικές συναλλαγές της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είπε πως λάμβανε από τον πρώην πρωθυπουργό «φακέλους με δυο χιλιάδες, ή τρεις χιλιάδες ευρώ», χωρίς όμως να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του!

Keywords
Τυχαία Θέματα