Σάντος: Ανήκω στην Εθνική

20:21 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΟΚ να πιέζει την ΕΠΟ προκειμένου να δώσει το OK και ο Φερνάντο Σάντος να αναλάβει παράλληλα και την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον ίδιο πάντως να υπογραμμίζει πως ανήκει στην Εθνική Ελλάδας και πως δεν ασχολείται με τα υπόλοιπα.

Προσερχόμενος στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: "Εγώ ήμουν Πορτογαλία και δεν ήξερα τι ντόρος έχει γίνει, αλλά πιστεύω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Έχω αποδείξει ότι έχω ένα λόγο, ανήκω στην Εθνική και το μόνο που με απασχολεί είναι το καλό της ομάδας, δεν ασχολούμαι με όλα τα υπόλοιπα. Είναι πιστεύω καιρός να σταματήσουν οι φήμες, γιατί δεν κάνουν καλό σε κανένα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με Λιθουανία και δεν πρέπει να μας απασχολούν αυτά, αλλά τα οργανωτικά προβλήματα που υπάρχουν. Το πρωτάθλημα τελείωσε νωρίς και αυτό είναι πιο σημαντικό θέμα, αφού θα έχουμε ένα κενό απραξίας κοντά στον ένα μήνα και αυτό δεν βοηθάει την Εθνική".
Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: "Είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου ο τελικός του Κυπέλλου, το θέλουν πολύ και οι δύο ανταγωνιστές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες., από την μία ο Ολυμπιακός που έφτασε άνετα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την άλλη μία ομάδα που με τον τελικό αυτό, πιστοποιεί την καλή πορεία της στην χρονιά. Ίσως για κάποιους να είναι έκπληξη αλλά ο Αστέρας έδειξε σταθερότητα και αξίζει αυτή τη διάκριση. Είναι καλό ομάδες τύπου Αστέρα να κάνουν την... έκπληξη και να φτάνουν σε ένα τελικό, βοηθάει πιστεύω πολύ το ποδόσφαιρο της χώρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα