Εμφατική νίκη

18:31 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με τον εμφατικότερο τρόπο ολοκλήρωσε το απόλυτο των νικών στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε με 41-3 της ΝΕ Πατρών στον Πειραιά, τη 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η διαφορά των 38 γκολ είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Α1 γυναικών και φυσικά η μεγαλύτερη νίκη

του Ολυμπιακού από τότε που δημιουργήθηκε το γυναικείο τμήμα πόλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν ορεξάτος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δε σταμάτησε να σκοράρει σχεδόν σε κάθε επίθεση που έκανε στο ματς. Κορυφαία για τις ''ερυθρόλευκες'' η Ελευθερία Πλευρίτου με ρεκόρ καριέρας τα 10 τέρματα που σημείωσε.

Από την άλλη, η ΝΕΠ για ακόμη μια φορά φέτος δέχθηκε μία ντροπιαστική σε έκταση του σκορ ήττα και υποβιβάζεται με τον χειρότερο τρόπο στην Α2, μην καταφέρνοντας να πάρει ούτε ένα βαθμό σε 14 αγώνες.

Ο Χάρης Παυλίδης και οι πολίστριές του θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, με τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες και έχοντας οι Πειραιώτισσες το πλεονέκτημα έδρας τόσο στην πρώτη φάση των πλέι-οφ, όσο και στους τελικούς εφόσον προκριθούν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 41-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 12-0, 10-1, 10-0, 9-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Γαραντζιώτη, Τετζαλίδου , Πλευρίτου Ελ. 10, Σώρα 3, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 8, Μαυρέλου , Πλευρίτου Μαργ. 4, Πλευρίτου Β. 4, Μπαλωμενάκη , Καλογεράκου 3, Καλάργυρου 1, Νιαρχάκου 5, Γιαννοπούλου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Όλγα Μανέτα): Γιαννακέα, Καμπούρα, Διαμαντοπούλου, Παπαδοπούλου, Κοντογιαννάτου 3, Κριλή , Νικολακοπούλου, Σινέμογλου, Μπαλάτσα, Ζαφειράκη Αικ., Ζαφειράκη Ευστ.

Διαιτητές: Γιαννούλης, Σαρρής

Αλυτάρχης: Λαγαρός

Keywords
Τυχαία Θέματα