Σάντος: Προπονητής της Εθνικής, όχι του ΟΣΦΠ

15:25 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Απάντηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία, ανεπίσημα, εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για άνιση μεταχείριση των διεθνώ του Ολυμπιακού σε σχέση με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, έδωσε ο Φερντάντο Σάντος ο οποίος υπογράμμισε πως είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας

και όχι του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο να μην θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία ενόψει του αυριανού φιλικού με την Ρουμανία, ο Σάντος τόνισε: " Εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής, ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού".

Για το φιλικό με την Ρουμανία, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: " Είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με το νέο κύκλο της προετοιμασίας της ομάδας για το Euro 2012. Μετά το φιλικό κόντρα στη Ρωσία, στο ματς με τη Ρουμανία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στο παιχνίδι της Παρασκευής και να δώσουμε χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές".

Σε ερώτηση τι δεν τον ικανοποίησε στο φιλικό της Παρασκευής κόντρα στην Ρωσία, ο Σάντος απάντησε: " Δεν έμεινα ευχαριστημένος με αρκετά σημεία στην αναμέτρηση της Παρασκευής και αντίθετα ικανοποιήθηκα με λίγα".

Τέλος για την χρησιμοποίηση του Στέφανου Καπίνο κάτω από τα δοκάρια σο αυριανό παιχνίδι, ο Σάντος δήλωσε: " Αυτό δεν το ξέρω. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει», ενώ κατέστησε σαφές πως η διατήρηση του αήττητου για 18ο συνεχές ματς δεν είναι αυτοσκοπός. «Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο ποτέ για να χάσουμε, αλλά όχι επειδή κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ. Θέλουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας το εθνόσημο να υπερασπιζόμαστε τη χώρα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Keywords
Τυχαία Θέματα