Σαραγόσα όπως... ΑΕΚ

12:42 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Σαραγόσα παρουσίασε και επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να υποστηρίζει πως έχει ζητήσει μεταγραφές αλλά παράλληλα να υπογραμμίζει πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας, κατάσταση την οποία βίωσε ο Χιμένεθ και στην ΑΕΚ.

Κατά την παρουσίαση του ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: "Έχω ζητήσει μεταγραφές, αλλά γνωρίζω καλά την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Η ομάδα έχει καλό υλικό, αλλά οι

επιλογές είναι περιορισμένες και υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε καλύτερα τους υπάρχοντες παίκτες και αν μπορούμε να ενισχυθούμε με κάποιους έμπειρους και έτοιμους να βοηθήσουν άμεσα. Είναι πρόκληση για μένα να βοηθήσω μία ιστορική ομάδα σαν τη Σαραγόσα να βγει από τη δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν φοβάμαι την αποστολή που ανέλαβα και μπορώ να εγγυηθώ για την αφοσίωση και την εργατικότητά μου. Θα πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας γι' αυτό το σκοπό. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα και μάλιστα τώρα. Πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια, να βελτιωθούμε στην αμυντική λειτουργία και να είμαστε πιο παραγωγικού στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα