Σε αναμονή οι παλαίμαχοι

16:03 30/12/2011 - Πηγή: AEK365

Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον για Έλληνα επενδυτή, ο οποίος είναι έτοιμος να καταθέσει την πρότασή του, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήρθαν και οι πρώτες πληροφορίες στην επιφάνεια. Μία από αυτές ήθελαν τον Νίκο Στράτο να βρίσκεται σε επαφή με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αναλάβουν κάποιο πόστο, σε τυχόν αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Μεταξύ αυτών ήταν ο Στέλιος Μανωλάς, ο Θωμάς Μαύρος, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Μιχάλης Κασάπης, ο Ηλίας Ατματσίδης,

Κάποιοι επιβεβαίωναν τα παραπάνω και κάποιοι άλλοι όχι. Ωστόσο, αυτό που τόνιζαν άπαντες, ήταν πως δεν γνώριζε κανείς τον εν λόγω επιχειρηματία, για τον οποίον τους μίλησε ο Νίκος Στράτος.

Σήμερα, ωστόσο, η ταυτότητά του έγινε γνωστή και πρόκειται για τον Βασίλη Ξενιάδη. Το aek365.gr επικοινώνησε με τους περισσότερους εξ αυτών προκειμένου να πάρει μία πρώτη γνώμη και τι σκέφτονται και οι ίδιοι, ύστερα μάλιστα από την θέση του Στέλιου Μανωλά ότι δεν θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά. Όλοι τους δεν θέλησαν να εκφράσουν κάποια άποψη, αναμένοντας τις εξελίξεις και την επίσημη ενημέρωση που θα έχουν από την πλευρά του εν λόγω επιχειρηματία. Μάλιστα, επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Ξενιάδη, προτίμησαν να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο, μέχρι να μάθουν περισσότερα πράγματα για το όλο εγχείρημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα