Σέρχιο Ράμος: Ο Ρονάλντο θα μείνει στην Ρεάλ

13:52 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζουν κίνηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σέρχιο Ράμος να διαβεβαιώνει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να πάει πουθενά και θα συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τον βλέπω ευτυχισμένο εδώ και είμαι σίγουρος πως θέλει να συνεχίσει

την καριέρα του στην Μαδρίτη. Ένα από τα όνειρα μας, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει εκπληρωθεί ακόμα και ο Ρονάλντο θέλει να προσπαθήσει ξανά για να το πετύχουμε. Θέλει να γράψει ιστορία με τον σύλλογο, συνεπώς όσα ακούγονται είναι φήμες και τίποτε άλλο".
Για την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ρονάλντο, ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε: "Αν και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, νομίζω πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Ρονάλντο αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Ξέρετε πολλούς που είναι σε θέση να πληρώσουν ένα τέτοιο ποσό; Ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Όσο και να τον θέλουν κάποιες ομάδες, ο Κριστιάνο θα μείνει στην δική μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα