Σεσκ: Παίξαμε βαρετά

14:57 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή νίκη στην "Μπάι Αρίνα" επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Μπαρτσελόνα ακολούθησε το ρητό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" καθώς ο Σεσκ Φάμπρεγας παραδέχτηκε πως ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας ήταν βαρετός αλλά έτσι έπρεπε να παίξουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου αγώνα για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σεσκ Φάμπρεγας τόνισε: "Ίσως ο αποψινός τρόπος παιχνιδιού να είναι λίγο βαρετός αλλά αυτό τον τρόπο παιχνιδιού χρειάστηκε να εφαρμόσουμε. Υπήρχαν λόγοι που παίξαμε έτσι όπως παίξαμε

στο πρώτο μέρος γιατί η Λεβερκούζεν είναι μια ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί να κάνει άνω κάτω το παιχνίδι με μια αντεπίθεση αλλά ελέγξαμε την κατάσταση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι".
Στην κριτική που ασκείται σύμφωνα με την οποία οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν είναι το ίδιο "διψασμένοι" για τίτλους όσο τα προηγούμενα χρόνια, ο Φάμπρεγας απάντησε: "Πάντα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν παίζουμε ανεξαρτήτως με το τι βγαίνει προς τα έξω. Η ομάδα έχει πάντα το ίδιο επίπεδο ενθουσιασμού και το ίδιο κίνητρο. Ο προπονητής δεν μας αφήνει να τα παρατήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα