Στη Στοκχόλμη ο Τσάτουμας

22:27 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε τροχιά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει μπει ήδη ο Λούης Τσάτουμας, ο οποίος όμως πριν... πάρει το δρόμο για την Τουρκία, θα κάνει μια στάση στην Στοκχόλμη.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο στο μήκος, βρίσκεται ήδη στην Σουηδία προκειμένου την Πέμπτη (23/2) να αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ που φιλοξενείται στην πόλη. Ο Τσάτουμας, προέρχεται από μια σειρά σπουδαίων εμφανίσεων, όπως το 8,04 μ. το περασμένο Σάββατο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το 8,05 μ. το απόγευμα της Τρίτης

στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, επιδόσεις που τον έχουν φέρει μεταξύ των κορυφαίων φέτος στον κόσμο.

Το μίτινγκ της Στοκχόλμης θα είναι η τελευταία στάση για τον αθλητή του Δημήτρη Βασιλικού, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Τσάτουμας στο σουηδικό μίτινγκ, σε ένα από τα καλύτερα της σεζόν, θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει κορυφαίους άλτες του αγωνίσματος, τους οποίους θα δει και πάλι σε λίγες μέρες στην Τουρκία.

Μεταξύ αυτών, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου Ιγκνίσιους Γκαϊσά, ο Ισπανός Λουίς Μελίζ, αλλά και οι πολύπειροι και πάντα υποψήφιοι για το βάθρο των νικητών μιας μεγάλης διοργάνωσης, Γένσεν Μόρτε και Τόμι Εβίλα. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία του Βρετανού Τζέγκεντ με 8,04 μ. φετινό ρεκόρ, ο οποίος κάνει... φιλότιμη προσπάθεια να μπει στο κλαμπ των δυνατών Βρετανών αλτών του μήκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα