Στο Μουντιάλ οι Ελβετοί, αντέχει η Ισλανδία

23:38 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η αγωνιστική

ΑΛΒΑΝΙΑ- ΕΛΒΕΤΙΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κεμάλ Στάφα

Η Ελβετία πέρασε από την Αλβανία με 2-1 και σφράγισε την πρόκριση της στο Μουντιάλ. Ο Σακίρι άνοιξε το σκορ στο 47' και ο Λανγκ στο 79' "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 89' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι

του Σαλίχι. Με την ήττα αυτοί οι Αλβανοί έχασαν τις όποιες ελπίδες είχαν για κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Λίλα, Αγκόλι, Μαβράι, Τσάνα, Μπούλκου, Γκάσι, Κάτσε, Αμπράσι (64'Χίκα), Σαλίχι, Ράμα (85'Μεχμέτι).

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Βον Μπέργκεν, Μ.Λανγκ, Ροντρίγκες, Σαρ, Ινλέρ, Τσάκα, Μπεχράμι, Στόκερ (68'Φερνάντες), Σακίρι, Σεφέροβιτς (90'Ντζεμαϊλί).

ΙΣΛΑΝΔΙΑ- ΚΥΠΡΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Λαουγκαρντασλοβούρ

Η Ισλανδία νίκησε με 2-0 την Κύπρο και κρατάει τη δεύτερη θέση στον όμιλο ελπίζοντας πως θα ολοκληρώσει το... θαύμα την τελευταία αγωνιστική. Ο Σίγκθορσον έκανε το 1-0 στο 60' και στο 76' ο Σίγκουρντσον "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σαέβαρσον, Σίγκουρντσον (82'Γκίσλασον), Γκούντμουνσον, Μπιάρνασον, Σίγκμπορσον, Άρνασον, Γκούναρσον (78'Ντάνιελσον), Γκούντγιονσεν (66'Φινμπόγκασον), Σκούλασον.

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης, Μέρτακκας, Μερκής, Α. Χαραλάμπους, Βασιλείου, Λαμπάν, Τζ. Δημητρίου, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης (68'Εφραίμ), Αλεξάνδρου (84'Παύλου), Μυτίδης.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ- ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Λιούντσκι

Με πρωταγωνιστή τον Μιλιβόγε Νοβάκοβιτς η Σλοβενία νίκησε με 3-0 τη Νορβηγία και ελπίζει πως με συνδυασμό αποτελεσμάτων θα πάρει τη δεύτερη θέση. Ο 34χρονος επιθετικός έκανε το 1-0 στο 13' και πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί σκόραρε ξανά (15'). Στο 49' έκανε χατ-τρικ και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Χαντάνοβιτς, Μπρέσκο, Ίλιτς, Σέζαρ, Στούρνα, Πέτσνικ (70'Λιούμπιανκιτς), Κούρτιτς, Μαντέλι, Κιρμ, Κραμπλ, Νοβάκοβιτς.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρσταϊν, Χέγκλι, Μπιόρνταλ, Χένγκελαντ, Ελαμπντελαουί, Έλκρεμ (73'Στόρφλορ), Σκίελμπρεντ, Γιόχανσεν, Αμπντελαουέ, Ελιοουνούσι, Μπράατεν (61'Καμαρά0.

Keywords
Τυχαία Θέματα