Στον «αέρα» το Ρούμπιν Καζάν-ΟΣΦΠ

08:56 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Για σήμερα Τρίτη και ώρα μία το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι της Ρούμπιν Καζάν με τον Ολυμπιακό για την φάση των "32" του Europa League αλλά τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά καθώς όλα εξαρτώνται από την θερμοκρασία που θα επικρατεί στην Μόσχα λίγο πριν την σέντρα στο "Λουζνίκι". Συγκεκριμένα, αν η θερμοκρασία είναι μέχρι -15 βαθμούς Κελσίου, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, αν όμως η θερμοκρασία πέσει

κάτω από τους -15 τότε ο διαιτητής, ο Σέρβος Μάζιτς, θα συνεννοηθεί με τους δυο προπονητές προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει τηε ρεβάνς στο Φάληρο την άλλη εβδομάδα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προχωρά σε μια αλλαγή συγκριτικά με την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι τιμωρημένος και την θέση του θα πάρει ο Μαρκάνο ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας με τον Μέγιερι να είναι τερματοφύλακας, τον Τοροσίδη δεξί μπακ και τον Χολέμπας αριστερό μπακ. Μανιάτης και Ορμπάιθ θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Ιμπαγάσα πιο μπροστά τους. Καζίμ και Μιραλάς θα βρίσκονται στις πτέρυγες ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζιμπούρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μακούν, Φουστέρ, Αμπντούν, Πάντελιτς, Ποτουρίδης και Φετφατζίδης.

Η Ρούμπιν Καζάν θα αγωνιστεί σε διάταξη 4-4-2 με τον προπονητή της ομάδας, Κούρμπαν Μπερντίεφ να ξεκινά με τους Αρλάουσκις, Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποκέτι, Ανσάλντι, Ριαντσάντσεφ, Νάτσο, Κασάεφ, Καραντενίζ, Μάρτινς, Ντιαντιούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα