Λάμπαρντ: Αναλαμβάνουμε την ευθύνη οι παίκτες

08:28 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι πραγματοποιώντας άλλη μια κακή εμφάνιση ηττήθηκε από την Έβερτον με 2-0 με τον Φρανκ Λάμπαρντ να υποστηρίζει πως η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους ίδιους τους παίκτες.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε για την ήττα στο "Γκούντισον Παρκ": "Ήταν μια κακή εμφάνιση από την αρχή ως το τέλος. Όταν έρχεσαι στην έδρα της Έβερτον, το μόνο που ξέρεις είναι πως οι παίκτες

της θα παλέψουν, θα πιέσουν και θα κάνουν τα πράγματα δύσκολα και εμείς δεν αντιδράσαμε σε αυτό. Δημιουργήσαμε μόνο δυο ή τρεις ευκαιρίες και αυτό δεν είναι στα στάνταρ μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναλάβουμε την ευθύνη και να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που ήρθαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι γιατί η εμφάνιση αυτή δεν ήταν αρκετά καλή για την Τσέλσι. Παλεύαμε για να κερδίζουμε πρωταθλήματα και τώρα παλεύουμε για την τέταρτη θέση και αυτό μας πληγώνει, επομένως πρέπει να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε σε κακό δρόμο και πρέπει εμείς οι ίδιοι να βγούμε από εκεί. Διαφορετικοί παίκτες έρχονται στην ομάδα αλλά όποιος και αν έρχεται θα πρέπει να παίζει στα στάνταρ που έχουμε θέσει. Αν κόντρα στην Νάπολι παίξουμε όπως με την Έβερτον θα έχουμε ένα βουνό να σκαρφαλώσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα