«Συνέχεια με συγκέντρωση και σοβαρότητα»

16:43 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας των Εφήβων σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους κόντρα στο Ιράν, σημειώνοντας σκορ 16-5. Ο Μανώλης Σολανάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα στο Περθ, την πορεία και τους στόχους της ομάδας από εδώ κι έπειτα.

«Οι εντυπώσεις μέχρι τώρα από το Περθ είναι πολύ ευχάριστες. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη διοργάνωση, αντάξια των προσδοκιών της. Οι περισσότερες ομάδες είναι πολύ δυνατές και εξελιγμένες και αναμένεται να είναι ένα ενδιαφέρον

πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο νεαρός διεθνής μας και συνέχισε:

«Η πορεία της ομάδας έως τώρα είναι αρκετά καλή. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε μια πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη, απέναντι στη Ρουμανία με 8-5, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθώντας να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Το Ιράν ήταν ένας βατός αντίπαλος, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του Ομίλου. Εάν κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι με συγκέντρωση και σοβαρότητα δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Αναφορικά με τις προσδοκίες της Εθνικής από τους επόμενους αγώνες, ο Μανώλης Σολανάκης δήλωσε: «Οι προσδοκίες μας από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού καταφέραμε να κερδίσουμε τη Ρουμανία και το Ιράν, χωρίς να ξεχνάμε τις ομάδες που έχουν απομείνει, είναι να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Παρασκευής για το χιαστί παιχνίδι. Εκεί, θα βρούμε απέναντι μας την Σερβία ή την Ιταλία και ο νικητής θα προκριθεί στα ημιτελικά. Έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά, προπονητές και αθλητές, υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσά μας και θα επιδιώξουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα