Συντριβή για Νάπολι

00:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ- ΝΑΠΟΛΙ: 3-0
Γήπεδο: Φίλιπς Στάντιον
Βαριά ήττα γνώρισε η Νάπολι μέσα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν με 3-0.
Η Αϊντχόφεν ήταν πιο κινητική στα πρώτα λεπτά και στο 18' ο Φαν Μπόμελ με όμορφο σουτ ανάγκασε τον Ροζάτι σε τρομερή επέμβαση, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Στρόοτμαν πέρασε μόλις άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα όμως οι Ολλανδοί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ροζάτι έκανε λάθος εκτίμηση, η μπάλα έφτασε στον Λενς και εκείνος από κοντά σκόραρα.

Η Ολλανδική ομάδα συνέχισε να πιέζει και στο 26' το σουτ του Στρόοτμαν πέρασε μόλις άουτ, ενώ ο Ροζάτι απομάκρυνε το διαγώνιο σουτ του Νάρσινγκ στο 34'.
Στο 39' το σουτ του Μέστο πέρασε μόλις άουτ και στο 40' η Αϊντχόφεν πέτυχε και 2ο γκολ. Ο Νάρσινγκ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μέρτενς σκόραρε από κοντά.
Στο 47' το σουτ του Μαρσέλο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 52' ο ίδιος παίκτης με όμορφη κεφαλιά έκανε το 3-0.
Στο 58' η κεφαλιά του Καβάνι έφυγε μόλις άουτ, ενώ το πλασέ του Μέρτενς στο 66' σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Βάτερμαν, Μπουμά, Μαρσελο, Ντεράικ, Φαν Μπόμελ, Στρόοτμαν, Χάτσινσον, Τόιβονεν, Λενς, Μέρτενς, Νάρσινγκ.
ΝΑΠΟΛΙ: Ροζάτι, Αρόνικα, Φερνάντες, Καναβάρο, Ντοναντέλ, Ντοσένα (71' Σουνίγκα), Ελ Καντουρί (46' Καβάνι), Μέστο, Ντζεμαϊλί, Βάργκας, Ινσίνιε (61' Παντεφ).

ΑΪΚ- ΝΤΝΙΠΡΟ: 2-3
Γήπεδο: Ρασούντα
Μόνη πρώτη βρίσκεται η Ντνίπρο που απέδρασε με το διπλό από την έδρα της ΑΪΚ (3-2)
Η ΑΪΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ του Ντάνιελσον έξω από την περιοχή.
Στη συνέχειας η Ντνίπρο ισορρόπησε το ματς και ισοφάρισε στο 41ο λεπτό. ο Ροτάν έκανε βαθιά μπαλιά, ο Κάλινιτς κατέβασε όμορφα και πλάσαρε τον Τούρινα.
Παρόλα αυτά η ΑΪΚ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Ο Ντάνιελσον έβγαλε για τον Γκοϊτόμ που με όμορφο γύρισμα νίκησε τον Λαστούβκα.
Η Ντνίπρο ήταν καλύτερη στην επανάληψη και έφτασε στην ισοφάριση στο 74ο λεπτό. Ο Στρίνιτς έβγαλε τη σέντρα και ο Μάντζιουκ με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-2.
Τη μεγάλη νίκη στη Ντνίπρο έδωσε ο Σελέζνιοφ με ένα γκολ στο 84ο λεπτό.
ΑΪΚ: Τούρινα, Μπάκμαν, Κάρλσον, Ντάνιελσον, Γιόχανσον, Λαλαβελέ, Ιμπραχίμ, Γκούσταφσον (65' Καγιόνγκο), Λόρεντζον, Καρικαρί (74' Μπανγκουρά), Γκοϊτόμ (65' Μπόρχες).
ΝΤΝΙΠΡΟ: Λάστουβκα, Μαζούτς (65' Ματέους), Μάντζιουκ, Στρίνιτς, Ζιουλιάνο, Κονοπλιάνκα, Τσεμπεριάτσκο (46' Φεντέτσκι), Ροτάν, Αλίγεφ (87' Κραφτσένκο), Κάλινιτς, Σελέζνιοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα