Τα γερά θεμέλια και η ΑΕΚ που γίνεται μαγαζί γωνία

09:28 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τα γερά θεμέλια την κάνουν ΑΦΕΝΤΙΚΟ!", γράφει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στο σημερινό πρώτο της θέμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Με πλάνο και οργανόγραμμα, η ΑΕΚ μπαίνει στη νέα εποχή, έχοντας ως στόχο οι συμφωνίες που κλείνει να την καθιστούν οικονομικά ισχυρή και αυτάρκη, ώστε τα χρήματα που θα μπαίνουν από την ιδιοκτησία να

πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στην αγωνιστική ανάπτυξη της ομάδας". Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρει το όνομα του Κολοβέτσιου: "Δεν ανανεώνει ο Κολοβέτσιος με ΠΑΣ. Απέρριψε την πρόταση που του έγινε και βλέπει ΑΕΚ, που το σκέφτεται ακόμα και για φέτος".

SPORTDAY

Για τη συμφωνία με τη NOVA, αλλά και τα επόμενα χορηγικά deals που έρχονται για την ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα, η οποία στα μεταγραφικά αναφέρει το όνομα του Κουρμπέλη που "ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες".


LIVE SPORT

Με τα μεταγραφικά ασχολείται κατά βάση σήμερα η εφημερίδα η οποία τονίζει: "Φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ. Κάλα και Κουρμπέλης έχουν προβάδισμα".

GOAL

Προσπάθεια να αναλύσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ γίνεται ξανά "μαγαζί γωνία" κάνει η εφημερίδα: "Μελισσανίδης και κόσμος κάνουν την Ένωση ελκυστική", αναφέρει και πιο χαρακτηριστικά τονίζει:

"Εάν η ΑΕΚ πουλά τώρα και μετατρέπεται ξανά σε μαγαζί γωνία, η προοπτική του γηπέδου μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες συμφωνίες. Αντικειμενικοί παρατηρητές επισημαίνουν πως όταν η Ενωση θέσει τις βάσεις για να ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο της «σπίτι», τότε θα μπορεί να κάνει και τα μεγάλα ντιλ. Ενα από αυτά, άλλωστε, με την ονοματοδοσία του γηπέδου, είναι αυτό από το οποίο προσδοκά ο Μελισσανίδης να πάρει μεγάλη οικονομική ενίσχυση για το θέμα.

ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ

Τηλεοπτικό συμβόλαιο: 1,5 εκατ. ευρώ
Βασική χορηγία φανέλας: 1 εκατ. ευρώ (ακόμα συζητείται)
Χορηγοί: 500.000 (μίνιμουμ)
Εισιτήρια διαρκείας: 1,5 εκατ. ευρώ
Απλά εισιτήρια: 500.000

ΣΥΝΟΛΟ: 5 εκατ. ευρώ

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ

Μπάτζετ ομάδας: 1,5 εκατ. ευρώ
ΟΑΚΑ: 278.000
Ποδοσφαιρικό τμήμα: 250.000 ευρώ
Εξοδα ομάδας: 150.000 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ: 2,178 εκατ. ευρώ¨"

Keywords
Τυχαία Θέματα