«Τα ποτά και τα ξενύχτια κατέστρεψαν τον Ρονάλντο»

11:21 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την σεζόν 1998-99, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν προπονητής στην Ίντερ η οποία είχε στις τάξεις της τον Ρονάλντο με τον Ρουμάνο τεχνικό να εξιστορεί την εμπειρία που είχε με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο επιθετικό υποστηρίζοντας πως τα ξενύχτια και τα ποτά κατέστρεψαν τον Ρονάλντο σημειώνοντας και τον ρόλο που έπαιξαν ο Τύπος και οι μάνατζερ.
Σε δηλώσεις του ο Λουτσέσκου τόνισε για τον Ρονάλντο: "Στον Ρονάλντο άρεσε το ποτό και η διασκέδαση με όλες τις εκφάνσεις της. Συχνά του μιλούσα για αυτό και μου απαντούσε... κόουτς είμαι

23 ετών και θέλω να ζήσω ευτυχισμένος... Ξενυχτούσε μέχρι τις 04:00 στα κλαμπ, έκανε πάρτι και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα. Σαν ποδοσφαιριστής ήταν κορυφαίος. Είχε τεχνική, ταχύτητα, ικανότητα στο σκοράρισμα... δεν συγκρινόταν με κανέναν. Όμως έφυγε από το σπίτι του στα 17 και κάποιοι άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα του δεν τον βοήθησαν, ενώ οι μάνατζερ του, ο Τύπος, οι οπαδοί τον έκαναν είδωλο, του πήραν τα μυαλά. Δεν επιτρεπόταν να του κάνει κανείς κριτική και έκανε ό,τι ήθελε, εντός και εκτός γηπέδου. Εγώ δεν ήθελα να τσακώνομαι μαζί του και προτίμησα να φύγω από την Ίντερ. Με αυτά που έκανε δεν έβλαψε κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό του. Η έλλειψη σωστής προπόνησης και τα παραπανίσια κιλά είχαν σαν αποτέλεσμα οι μύες του να μην αντέξουν και για αυτό είχε τόσους σοβαρούς τραυματισμούς. Τα ποτέ και τα ξενύχτια κατέστρεψαν το σώμα του. Πάντως τον σέβομαι, γιατί είναι ένας ευαίσθητος και έξυπνος άνθρωπος ".

Keywords
Τυχαία Θέματα