Τέλος ο Αμπιντάλ από Μπαρτσελόνα (VIDEO)

14:38 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα Πέμπτη ο Ερίκ Αμπιντάλ έκανε γνωστό πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά από έξι χρόνια.
Το προηγούμενο διάστημα ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός περίμενε την διοίκηση να του κάνει πρόταση ανανέωσης αλλά η προσφορά δεν ήταν αυτή που περίμενε, όπως είπε, και έτσι αποφάσισε να φύγει από το "Καμπ Νου".Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα προσέφερε στον Αμπιντάλ πόστο στην ομάδα και όχι νέο συμβόλαιο όπως

περίμενε ο Γάλλος στόπερ που επέστρεψε δυνατός μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ερίκ Αμπιντάλ τόνισε: "Ήθελα να συνεχίσω εδώ, αλλά ο σύλλογος το είδε διαφορετικά και το σέβομαι. Φεύγω, αλλά θα γυρίσω. Θα ήθελα ο προπονητής να μου δώσει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να αποχαιρετήσω το Καμπ Νόου. Είναι πολύ δύσκολη μέρα για μένα, έπαιξα στη Μπάρτσα για έξι χρόνια και αυτή ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Δεν έχω προτάσεις αυτή τη στιγμή".
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, δήλωσε: "Οι πόρτες είναι ανοικτές για τον Αμπιντάλ ώστε να αποτελέσει τον τεχνικό διευθυντή όλων των ακαδημιών. Έχει κερδίσει τις καρδιές μας και έχει δείξει πολύ σημαντικά πράγματα για την ζωή".

Στην αίθουσα βρέθηκαν και οι, μέχρι πρότινος, συμπαίκτες του οι οποίοι παρακολούθησαν σκυθρωποί τη συνέντευξη Τύπου και τον αποχαιρέτησαν με ένα θερμό χειροκρότημα. Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στο τέλος.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που ετοίμασε η Μπαρτσελόνα για να αποχαιρετήσει τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα