Τεράστια ανατροπή από τον Τζόκοβιτς

17:58 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ανεπανάληπτος Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να κερδίσει τον Ρότζερ Φέντερερ με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-2) πετυχαίνοντας μια τεράστια ανατροπή και έτσι πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά του Παρισιού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Φέντερερ που έκανε νωρίς μπρέικ και... φλέρταρε και με άλλο. Όσο περνούσε η ώρα, ο Σέρβος ανέβαινε αισθητά και λίγο έλειψε να κάνει μπρέικ την ώρα που ο Ελβετός σέρβιρε για το πρώτο σετ. Εν τέλει,

ο Φέντερερ αφού έδωσε τέσσερα μπρέικ πόιντ κατάφερε να προηγηθεί.
Και με αυτή την αύρα και την ψυχολογία μπήκε και στο δεύτερο, κάνοντας το γρήγορο μπρέικ. Αλλά, εκεί μπήκε ένα τέλος από τον εξίσου μεγάλο Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος... πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και σα να μην έφτανε αυτό, «έσπασε» ξανά τον αντίπαλό του, φέρνοντας τον ημιτελικό σε πλήρη ισορροπία!
Από την μία, ο Φέντερερ δεν είχε δυνάμεις, από την άλλη, ο Νόλε ήταν σκέτο θηρίο! Γι' αυτό με διπλό μπρέικ στο τρίτο και καθοριστικό σετ «καθάρισε» το ματς, ύστερα από 2 ώρες αγώνα και περιμένει τον νικητή του ισπανικού «εμφυλίου» ανάμεσα σε Ναδάλ και Φερέρ για να μάθει τον έτερο φιναλίστ του μεγάλου τελικού στην γαλλική πρωτεύουσα που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής!

Keywords
Τυχαία Θέματα