Θα μείνει στην Ρεάλ ο Μουρίνιο

14:11 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ημέρες έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο να υπογραμμίζει πως η διοίκηση είναι χαρούμενη που συνεργάζεται με τον Πορτογάλο τεχνικό εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία μέχρι την λήξη του συμβολαίου. Όσο για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας, ο Μπουτραγκένιο ισχυρίστηκε πως το ποδόσφαιρο δεν επιβράβευσε την ομάδα για την καλή της

εμφάνιση στο "Καμπ Νου".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε για τον Μουρίνιο: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Μουρίνιο, η επιθυμία μας είναι να συνεχίσει για άλλες δυο σεζόν, όπως προβλέπει το συμβόλαιο. Ξέρουμε πως ο Μουρίνιο είναι πολύ χαρούμενος εδώ".

Για το 2-2 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που σήμανε τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το Κύπελλο Ισπανίας, ο Μπουτραγκένιο δήλωσε: "Η ομάδα έδειξε σπουδαία δύναμη και πάλεψε μέχρι το τέλος. Θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση, αλλά το ποδόσφαιρο δεν ήθελε να επιβραβεύσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Η διαφορά ήταν στο σουτ του Οζίλ και εκείνο του Άλβες. Το ένα πήγε μέσα και το άλλο χτύπησε στο δοκάρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα