Τον σκότωσε και έφαγε το μάτι και τον εγκέφαλο του!

13:42 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Κονέκτικατ της Αμερικής, όπου ένας 35χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε έναν άντρα και έφαγε μέρος του εγκαφάλου του και το μάτι του.

Η αστυνομία της Φλόριντα ανέφερε ότι ο 35χρονος Tyree Lincoln Smith συνελήφθη μετά από συναγερμό που είχε σημάνει το Κονέκτικατ. Ο Smith είχε αναφέρει στις 16 Δεκεμβρίου στην ξεδέρφη του ότι είχε σκοτώσει με τσεκούρι έναν άστεγο

άντρα και είχε φάει κομμάτια από το μυαλό και το μάτι του.

Η ξαδέρφη του πήγε αμέσως στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι ήταν γεμάτος αίματα, κουβαλούσε ένα τσεκούρι κι ήθελε απλώς να κάνει ένα μπάνιο.

«Ο Σμιθ είπε στην ανιψιά του ότι το κεφάλι του άστεγου είχε καταστραφεί τόσο πολύ που μπορούσε να βγάλει το ένα του μάτι και ένα κομμάτι του εγκεφάλου και του κρανίου του», ανέφερε το ένταλμα της αστυνομίας.

Ο Σμιθ έβαλε τα κομμάτια του θύματος σε μια σακούλα και πήγε στο νεκροταφείο, όπου σύμφωνα με την αστυνομία, έφαγε το μάτι και λίγο από τον εγκέφαλο.

Το σώμα του Έιντζελ Γκονζάλεζ ανακαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο σε κατάσταση αποσύνθεσης και με εμφανή σοβαρά τραύματα.

Ο Smith έφυγε από το Κονέκτικατ αμέσως μετά το έγκλημα και πήγε στην Φλόριντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα