Το «ευχαριστώ» του Αρτέτα στην Λίβερπουλ

08:21 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης στο παιχνίδι Λίβερπουλ-Άρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα αποχώρησε από το γήπεδο πάνω σε φορείο σε λιπόθυμη κατάσταση έπειτα από σύγκρουση του με τον Χέντερσον με τους φίλους της Λίβερπουλ να ξεσπάνε σε χειροκροτήματα κατά την μεταφορά του Ισπανού μέσου εκτός αγωνιστικού χώρου, κίνηση για την οποία ο Αρτέτα ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ, ο Αρτέτα τόνισε: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια και την συμπαράσταση.

Μετά το ατύχημα που είχα, τόσο η Άρσεναλ όσο και η Λίβερπουλ μου παρείχαν φροντίδα και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Έχοντας πλέον την ευκαιρία να δω το βίντεο του αγώνα και την στιγμή του τραυματισμού μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Το χειροκρότημα κατά την αποχώρηση μου από το γήπεδο ήταν δείγμα ανθρωπιάς. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέπε Ρέινα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ από τους οποίους έλαβα μηνύματα με ευχές για ταχεία ανάρρωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα