Το «κόλλημα» των Supporters

09:15 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τυπικό χαρακτήρισε ο Μάκης Κασνακίδης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Πέτρου Παππά στο κλαμπ των Supporters και όπως είχε τονίσει, ο λόγος που η ΕΕΑ δεν έχει δώσει ακόμα την έγκρισή της (ένα θέμα που αποκάλυψε το aek365.gr και αρχικά είχε διαψευστεί επίσημα από το κλαμπ) ήταν λόγω φόρτου εργασίας με τα «στημένα». Κάτι, μάλιστα, που θα συνέβαινε τις προσεχείς μέρες και όλα θα τελείωναν χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, οι μέρες

πέρασαν και ακόμα η ΕΕΑ δεν έχει ανάψει το πράσινο φως. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», το θέμα δεν έχει «κολλήσει» στη... γραφειοκρατία, αλλά σε έναν ελλιπή φάκελο που έχει κατατεθεί.

Συγκεκριμένα, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, πρέπει να παρουσιαστούν 5 φυσικά πρόσωπα, καθώς μετοχές δεν μπορούν να παραχωρηθούν σε μία εταιρία, σύμφωνα με τους νόμους του Κράτους. Τα πέντε μέλη, αν και έχουν ήδη βρεθεί, πρέπει να καταθέσουν τα ποινικά τους μητρώα. Κάτι που έχει συμβεί με τους τέσσερις εξ αυτών, αλλά όχι και με τον πέμπτο. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα, αφού και το συγκεκριμένο μέλος δεν έχει κανένα πρόβλημα, όμως δεν έχει προσκομίσει ακόμα το δικό του ποινικό μητρώο. Παράλληλα, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που δεν προχωράει η μεταβίβαση. Οι πέντε εκπρόσωποι των Supporters υποχρεούνταν να παρουσιάσουν ένα business plan, το οποίο όμως δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

Για τα παραπάνω, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενημερώθηκε πρόσφατα ο Πέτρος Παππάς ο οποίος ζήτησε να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες για να φύγει οριστικά από την ΠΑΕ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, αυτός είναι και ο ένας εκ των λόγων που αναβάλλεται και η σημερινή Γενική Συνέλευση (εκτός από τη μη παρουσία του Νοτιά), με την ελπίδα ότι το κλαμπ των Supporters θα έχει λάβει την άδεια σε 15 με 20 μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα