Το παλεύει ο Απόλλων, κερδισμένη η Τραμπζονσπόρ (VIDEO)

21:54 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 10ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ- ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: 2-0
Γήπεδο: Χουσεΐν Αβνί Ακέρ

Τεράστια νίκη με 2-0 πέτυχε ξη Τραμπζονσπόρ επί της Λέγκια και ξέφυγε στη βαθμολογία.

Οι Τούρκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 7ο λεπτό ο Σκάμπα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γάνκο, αλλά στην επαναφορά ο άσος των Τούρκων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Στο 2ο μέρος η Τραμπζονσπόρ έμεινε πίσω και μοναδική στιγμή που απειλήθηκε ήταν στο 78ο λεπτό,

όταν ο Κιβράκ πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ του Φούρμαν και του Ντβαλισβίλι. Τελικά στο 83ο λεπτό ο Αντίν με όμορφη εκτέλεση φάουλ, έκανε το τελικό 2-0.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ, Μποσίνγκουα, Ντεμίρ, Μπαμπά, Γιουμλού, Μιερτζεγέφσκι (81' Αΐντογντου), Μαλουντά, Ζοκορά, Αντίν, Ενρίκε (80' Γκιουράλ), Γιάνκο (70' Γιουσούφ).

ΛΕΓΚΙΑ: Σκάμπα, Ντόσα Ζούνιορ, Γιοντλόβιετς, Μπρζίσκι, Ρζέζνιτσακ, Μπροζ, Βρντόλιακ (75' Φούρμαν), Έλιο Πίντο, Ντβαλισβίλι, Κοσέτσκι (74' Κούτσαρτσικ), Ζίρο (8' Ογιάμαα)

ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.- ΛΑΤΣΙΟ: 0-0
Γήπεδο: ΓΣΠ

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων και Λάτσιο και όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για την πρόκριση

Στο 8ο λεπτό, το σουτ του Φλοκάρι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 16' ο Καβαντά έκανε λάθος, ο Παπουλής πήγε να το αξιοποιήσει όμως με σουτ από πλάγια έστειλε την μπάλα στην εξωτερική μεριά των διχτύων. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Μπαλντέ έφυγε λίγο άουτ, όπω2 και η κοντινή κεφαλιά του Νοβαρέτι, δύο λεπτά μετά, ενώ στο 36' το βολέ του Ερνάνες, έξυσε το δοκάρι του Βάλε.

Στο 51ο λεπτό ο Φλοκάρι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει, ενώ στο 57' το σουτ του Παπουλή έφυγε λίγο άουτ. Στο 63' ο Βάλε είπε όχι σε σουτ του Μπαλντέ, ο οποίο2 4 λεπτά μετά, αστόχησε από καλή θέση. Στο 88ο λεπτό ο Μεριέμ αστόχησε από ιδανική θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Μερκής, Στηλιανού, Καρυπίδης, Βασιλείου, Γκουλόν, Μεριέμ (90+4' Γκριγκόριε), Αμντανί, Ρομπέρτο, Σανγκόι (88' Κωνσταντίνου), Παπουλής (90+2' Χάμπερ).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ράντου, Νοβαρέτι, Καβάντα, Ερνάνες, Έντερσον, Γκονζάλες (87' Ονάζι), Λεντέσμα, Τσάνα, Μπαλντέ (81' Άντερσον), Φλοκάρι (70' Περέα).

Keywords
Τυχαία Θέματα