Τον... γλίτωσε ο Τοτσέ

22:17 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

3η αγωνιστική Europa League
ΠΑΟ-ΛΑΤΣΙΟ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ:ΟΑΚΑ

Σε έναν αγώνα που σημειώθηκαν αρκετά επεισόδια πριν και μετά την έναρξη Παναθηναϊκός και Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Οι «πράσινοι», αν και έδειξαν για ακόμα μια φορά άσχημη εικόνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν τους Ιταλούς, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό, μετά το αυτογκόλ του Σεϊταρίδη, με τον Τοτσέ στο 89ο λεπτό.

Το ματς

Η Λάτσιο μπήκε στο παιχνίδι με πιο επιθετικό πνεύμα και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντίας έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να βρίσκει στο δοκάρι. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπήκε πιο νωθρά ισοφάρισε στις ευκαιρίες, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Σισοκό βγήκε στην κόντρα και μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε ένα άσχημο τελείωμα,με ο 0-0 να μένει. Αυτό άλλαξε στο 25', όταν ο Σεϊταρίδης έδωσε προβάδισμα στους Ιταλούς με ένα τραγικό αυτογκόλ. Ο Βελάσκες έκανε λάθος διώξιμο προς τα πίσω, ο Καρνέζης δεν απομακρύνει μακριά, η μπάλα φτάνει στον Σεϊταρίδη, ο οποίος πιέστηκε και έδωσε προς τον Βελάσκες ο οποίος δεν την πρόλαβε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Στην συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε αρκετά με την Λάτσιο να κρατάει εύκολα το 1-0 υπέρ της μέχρι και το ημίχρονο.

Το προβάδισμα της Λάτσιο φαίνεται πως δεν άρεσε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου προσπάθησαν να πλησιάσουν τους οπαδούς της Λάτσιο, με την Αστυνομία να λαμβάνει μέτρα και να ρίχνει χημικά, κάτι που έκανε ακόμα χειρότερο το κλίμα στο ΟΑΚΑ. Στην συνέχεια όμως και με την έναρξη της επανάληψης δεν σημειώθηκαν νέα επεισόδια. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο τραγικά αργός ρυθμός δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως συμβιβάζονται με το αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» έκαναν κάποια σουτ, μήπως κι αλλάξει η ροή του ματς, όπως αυτά του Χριστοδουλόπουλου και του Κουίνσι στο 71' και στο 72', χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως και αυτό του Τοτσέ, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λάτσιο σε τετ α τετ. Η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε εντελώς, όταν ο Τοτσέ, μετά από σέντρα του Κουίνσι πήρε την μπάλα, την κατέβασε ψύχραιμα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσα, στο 89ο λεπτό. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σημαντική ισοπαλία.

ΠΑΟ: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (67' Κουίνσι), Σισοκό (79' Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (76' Τοτσέ).

ΛΑΤΣΙΟ: Μπιζάρι,Καβάντα, Κόνκο, Σιανί , Ντίας, Λεντέσμα, Γκονζάλες (87' Τσάνα) ,Ερνάνες (78' Ονάζι) ,Καντρέβα, Μάουρι (46' Ζαράτε),Φλόκαρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα