Τώρα τη σώζει μόνο ένα θαύμα…

23:42 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΛΕΡΜΟ- ΤΖΕΝΟΑ: 0-0
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Κοντεύουμε να βγάλουμε τον Φεβρουάριο και η τελευταία φορά που η Παλέρμο πανηγύρισε νίκη ήταν στις 24/11/12... Προπονητή άλλαξε, μεταγραφές έκανε, αλλά απ' ότι φαίνεται ο υποβιβασμός είναι μη αναστρέψιμος. Οι Σικελοί κόλλησαν στο 0-0 με την Τζένοα μέσα στην έδρα τους και πλέον χρειάζονται θαύμα για να σωθούν.

Στο 27ο λεπτό ο Σορεντίνο είπε όχι σε σουτ του Μποριέλο, ενώ σρ 31' ο Ίλισιτς προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση και να αστοχήσει, ενώ δίπλα του περίμεναν οι Φαμπρίνι και Μίκολι. Στο

42ο λεπτό ο Σορεντίνο είπε ξανά όχι σε σουτ του Μπερτολάτσι.

Στο 51' ο Σορεντίνο πρόλαβε τον Μποριέλο μετά από λάθος του Αρόνικα, ενώ στο 53' το μακρινό σουτ του Μίκολι πέρασε λίγο άουτ. στο 71ο λεπτό ο Φρέι απομάκρυνε εντυπωσιακά το πλασέ του ΜΠοσέλι, ενώ στο 74' το σουτ του Μίκολι κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Κι εκεί που είχε ανεβάσει στροφές, η Παλέρμο βρέθηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αρόνικα στο 75'. Στο 83ο λεπτό το σουτ του Μποριέλο έφυγε μόλις άουτ.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Φον Μπέργκεν, Αρόνικα, Γκαρσία, Μουνιόθ, Αρέβαλο, Μπαρέτο (87' Ντοσένα), Κούρτιτς, Φαμπρίνι (63' Μποσέλι), Ίλισιτς (88' Φορμίκα), Μίκολι.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Γκράνβιστ, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Κούτσκα, Βάργκας (85' Ιμόμπιλε), Ρόσι (79' Πιζάνο), Ματουζαλέμ (83' Μπόβο), Αντονέλι, Μπερτολάτσι, Μποριέλο.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα