Του ανήκει η κορυφή

18:56 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την σταθερή ανοδική απόδοση επιβεβαίωσε για ακόμα μία αγωνιστική ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με σκορ 1-0 και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Βέροια δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα το εμπόδιο της Καλλιθές και έμεινε στο 1-1.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης δεν είχε κάτι το ξεχωριστό με τις δύο ομάδες

να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στην επανάληψη ο Μαραγκουδάκης άνοιξε το σκορ στο 52'. Το συγκεκριμένο τέρμα ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η ομάδα των Χανίων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΡΙΣΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Χατζής (65' Χατζής), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης, Πλιάγκας (46' Καούνος), Χασομέρης (73' Πίνα), Τσιμπάμπα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ(Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζάνης, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες, Δράμι, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (56' Μαραγκός), Ναζλίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΒΕΡΟΙΑ 1-1

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Καλλιθέα και Βέροια με την "Βασίλισσα του Βορρά" να μένει με αυτό τον τρόπο στη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάντι σστο 42', Στην επανάληψη η Καλλιθέα ισοφάρησε στο 62' με ωραίο σουτ του Μαρουκάκη. Από' κει και πέρα η Βέροια δεν κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα και έμεινε στην ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παριανός (46' Παριανός), Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Κατσίκης (90' Κατσίκης), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος (81' Ματσούκας).

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (67' Τάντιτς), Λανγκλέ (71' Λαναρής), Ολαϊτάν, Κάντι (90' Καπίας), Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1

Στις πρώτες θέσεις "σκαρφάλωσε" και ο Πανθρακικός ο οποίος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε με σκορ 2-1 του Πιερικού. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και είχαν μεγάλη να ανοίξουν το σκορ στο 45', ωστόσο ο Σουλτανίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει το πέναλτι. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πανθρακικός βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού ο Κουτσοσπύρος βρήκε δίχτυα από τα έντεκα βήματα στο 52'. Η ομάδα του Παντελίδη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65' με τον Μουνάφο και τρία λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα χάρις σε τέρμα του Κοντογουλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας (55' Κοντογουλίδης), Πόνσε, Μουνάφο, Μπαλού (62' Γωνιάδης), Σουλτανίδης (69' Μακρυδημήτρης), Στάθης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Κοντέων, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Τόσκας (73' Κωνσταντινίδης), Πουρσανίδης, Ελευθεριάδης, Γκουγκουλιάς, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος.

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική της Football League:

Παρασκευή, 20/1

Θρασύβουλος-Β

Keywords
Τυχαία Θέματα