Τρένο η Λουντογκόρετς, άντεξε η PSV

00:02 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η αγωνιστική

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ- ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Στάντιον Τσερνομόρετς

Την εκπληκτική της πορεία συνεχίζει η Λουντογκόρετς που πέρασε και από την έδρα της Τσερνομόρετς επικρατώντας με 1-0. Ήταν η τρίτη νίκησε σε ισάρριθμα ματς για τους Βούλγαρους. Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε λίγο πριν λήξει το ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ

του Ζλατίνσκι από 35 μέτρα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσνι, Μπέργκερ, Φοντανέλο, Άντερσον Μινέιρο, Κούτας, Πριγιόμοφ (81'Λέο Ματέος), Κ.Κόβαλτσουκ, Γκάι (46'Ντζα Ντζε Ντζε), Μπόμπκο, Ριέρα, Αντόνοφ (46'Ντιντένκο).

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Β.Στογιάνοφ, Μπαρθ, Μίνεφ, Μότι, Ζούνιος Καισάρα, Ζουνίνιο Κουισαντά, Ντιάκοφ, Ζλατίνσκι, Ι.Στογιανοφ (63'Άμπαλο), Μαρσελίνιο (78'Μίτσελ), Μισίντζιαν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ- ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μαξιμίρ

H PSV άντεξε την πίεση της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και έφυγε με τον βαθμό σε ένα ματς που τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ανώτεροι οι Κροάτες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Πλέον μετά και από αυτό το αποτέλεσμα δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Ζελένικα, Σίμουνιτς, Ίνο Πίντο, Άντι (81'Σιμούνοβιτς), Αντέμι, Άντολιτς (85'Ρούμπεν Λίμα), Σαμίρ (53'Τσοπ), Πίβαριτς, Μπρόζοβιτς, Σουντάνι, Φερνάντες.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Τάιτον, Μπρούμα, Αρίας, Βίλεμς (58'Ταμάτα), Χέντριξ, Μάχερ (86'Χίλτζεμαρκ), Σάαρς, Τοϊβόνεν, Λοκάντια (75'Μάταβζ), Γιοζεφζούν, Ντεπέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα