Τρίποντο παραμονής για Πανιώνιο

21:42 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 27η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

Τεράστια νίκη που τον κρατάει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην κατηγορία πέτυχε ο Πανιώνιος επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα. Καλύτερη η ομάδα της Αρκαδίας πλήρωσε την Αστοχία της με τους "κυανέρυθρους" να την τιμωρούν και να την στέλνουν

στο "Βικελίδης"... διψασμένη για βαθμούς.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλά στο ματς και στο 11ο λεπτό πήρα κεφάλι στο σκορ όταν ο Αραβίδης σέντραρε για τον Σάμαρη, που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας μετά το 25' αντέδρασε και είχε καλές ευκαιρίες με τον Ναβάρο μάλιστα στο 36' να έχει σουτ στο δοκάρι. Ενα λεπτό ο Μενδρινός είχε αναγκάσει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Μπαντή.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην επανάληψη αλλά ο Πανιώνιος χτύπησε στις αντεπιθέσεις και στο 64' έκανε το 2-0 με τον Σάμαρη, που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπαντή σε τετ α τετ του Κολοβού. Η αντίδραση του Αστέρα ήρθε στο 66' με τον Ντε Μπλάσις να μειώνει (βρήκε και στο χέρι του η μπάλα) σε 2-1 μετά από κόρνερ του Ράγιος, δίνοντας νέα τροπή στην εξέλιξη του αγώνα. Το ματς στη συνέχεια πήρε άγρια ομορφιά με τον Αστέρα να πιέζει και τον Πανιώνιο να χάνει ευκαιρίες. Ο Μπαντής σταμάτησε τον Οκόγε στο 75' ενώ λίγο πριν τη λήξη ο Σάμαρης με σουτ πίσω από το κέντρο λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της χρονιάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ.Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (78' Τόσκας), Σάμαρης, Κολοβός (67' Οκόγιε), Γουνδουλάκης (86' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σ. Τσιώλης): Μπαντής, Κοντοές, Σανκαρέ (46' Καλαντζής), Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Αλβάρες (82' Κάφα), Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Λέντσε (60' Περόνε).

Keywords
Τυχαία Θέματα