Τζόνσον: Θα είμαστε καλύτεροι

21:21 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το 1966 όταν και η ομάδα του Μπόμπι Μουρ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, η εθνική Αγγλίας δεν έχει καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα στις διοργανώσεις που συμμετείχε. Αυτό φαίνεται πως θέλουν να το αλλάξουν οι τωρινοί παίκτες της, με τον Γκλεν Τζόνσον να δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του, αν διορθώσουν κάποια πράγματα, θα έχουν καλύτερη πορεία.
Παράλληλα, στάθηκε και στο φιλικό με την εθνική Βραζιλίας στο «Μαρακανά», χαρακτηρίζοντας τη «Σελεσάο» την πιο ρομαντική απ' όλες τις ομάδες, που μπορεί να διακριθεί ακόμη και χωρίς τους βασικούς της.
«Με την ομάδα

που διαθέτουμε, σαφώς και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν κάποια μικρά στοιχεία που κρίνουν το αποτέλεσμα. Λίγες ίντσες μπορούν να καθορίσουν αν θα κερδίσεις, αλλά αν προχωρήσουμε μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό» είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με το φιλικό κόντρα στη Βραζιλία στο «Μαρακανά»:
«Εγγυώμαι πως δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες μέσα στην ομάδα που να έχουν παίξει σε αυτό το γήπεδο, οπότε όλοι θα ανυπομονούν. Η Βραζιλία είναι η πιο ρομαντική ομάδα απ' όλες. Θα έλεγα ότι ακόμη και με την τρίτη ομάδα της να έπαιζε, θα ήταν πολύ ανταγωνιστική σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουν απίστευτους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα