Τάζει 120 εκ. ευρώ και... Κινέζους ο Γιαννακόπουλος

08:57 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε την επιθυμία του να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σημερινά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να είναι έτοιμος να επενδύσει στην ποδοσφαιρική ομάδα το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος τριετίας με την βοήθεια Κινέζων "συμπαικτών".
Πληροφορίες αναφέρουν πως δυο κινεζικές εταιρείες έχουν ήδη συμφωνήσει να επενδύσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

με τον Γιαννακόπουλο να βάζει περίπου το 30%-40% των χρημάτων και τα υπόλοιπα οι "συμπαίκτες" από την Κίνα. Μάλιστα υπάρχει φημολογία σύμφωνα με την οποία μια από τις κινεζικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν είναι και ο ναυτιλιακός κολοσσός Cosco που ήδη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.
Μέχρι τις γιορτές θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις καθώς τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ να εξηγήσει το πλάνο του ενώ θα γίνει και οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ με τον Γιαννακόπουλο να γνωρίζει πως το άνοιγμα είναι άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ.
Στόχος του Γιαννακόπουλου είναι η ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικές μεταγραφές, η δημιουργία σύγχρονου γηπέδου, η αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί, η ισχυροποίηση της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα, η στελέχωση της εταιρείας με ικανούς μάνατζερ και η ανάπτυξη του μάρκετινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα