Βεργέτης: Βελτιώσαμε το ποσοστό ευστοχίας μας

19:55 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 3-0 τον Παναιτωλικό με τον Στάικο Βεργέτη να στέκεται στο γεγονός πως η ομάδα του κατάφερε να βελτιώσει το ποσοστό ευστοχίας της και να φτάσει στην τελική επικράτηση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, στην συνέντευξη Τύπου
- Για το ματς και τη νίκη: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και αυτό το γκολ μας έδωσε ψυχολογική ανάταση. Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με το δοκάρι και νας μας δυσκολέψει, αλλά

μετά το 2-0 εμείς κάναμε πολύ καλή διαχείριση του αγώνα».
- Για τη χρησιμοποίηση του Καράσκο στην 11άδα, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε και MVP: «Δεν θέλω να μιλάω ατομικά για παίκτες. Όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω μαζί τους και στενοχωριέμαι κάθε φορά για τα παιδιά που δεν παίζουν.
Ο Τσίμο Ναβάρο είχε κάποια συνεχόμενα ματς και χωρίς να είναι κακός, δεν ήταν ο Τσίμο που έχουμε συνηθίσει. Αποφάσισα, λοιπόν, να χρησιμοποιήσω τον Καράσκο που ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις».
- Για τα τρία γκολ: «Ο Παναιτωλικός δεν ήταν αδύναμος, είναι πολύ καλή ομάδα. Είχα πει στα παιδιά ότι πρέπει να βελτιώσουμε το ποσοστό ευστοχίας μας. Δεν ζητάω να μπαίνουν όλα, αλλά έστω το ¼. Αυτό το ποσοστό είχαμε σήμερα».
- Για τον τραυματισμό του Ντε Μπλάσις: «Εχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική. Να φύγει πρώτα το πρήξιμο και από Δευτέρα θα ξέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα