Όρθιος στα Περιβόλια

19:30 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)


Πλατανιάς και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στα Περιβόλια με την ομάδα του Περιστερίου να μένει με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος και να αντέχει στην πίεση που της άσκησε ο Πλατανιάς και τελικά να φεύγει

με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου τα είχε όλα εκτός από το γκολ και έτσι πήρε μόλις ένα βαθμό ενώ δικαιούταν άλλους δυο βάσει απόδοσης.

Το ματς

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μετά το πρώτο 20λεπτο είχε την πρώτη του καλή στιγμή όταν ο Γουνδουλάκης έπιασε πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Τσενάμο έδιωξε με υπερένταση. Στο 25' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από όμορφη σέντρα του Μοράλ, ο Τόρες πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά και στο 33' είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Μπρίτο να εξουδετερώνει με διπλή προσπάθεια ο Γιωργαλλίδης. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Παπαδόπουλος με προβολή θα καταφέρει να κρεμάσει τον Γιωργαλλίδη για να κάνει το 1-1. Στο 41ο λεπτό το σουτ του Μπρίτο έφυγε λίγο άουτ και στο 43' ο Πλατανιάς έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-1 όταν ο Γουνδουλάκης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσενάμο που πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση.
Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Στυλιάρας έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη και έτσι σε όλο το δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος έπαιζε με παίκτη λιγότερο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να πιέσει από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 69' ο Μοράλ εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Η ομάδα των Χανίων πίεζε συνεχώς για το δεύτερο γκολ και έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κάταϊ, που είχε περάσει αλλαγή, όταν στο 72' έπιασε πολύ καλό σουτ με την μπάλα όμως να φεύγει λίγο άουτ και στο 78ο λεπτό η μπάλα από την κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε επίσης λίγο άουτ.
Στα λεπτά που απέμεναν για το τέλος του παιχνιδιού ο Πλατανιάς δεν δημιούργησε άλλη μεγάλη ευκαιρία και έτσι στην ομάδα των Χανίων μπορούν να λένε πως απόψε εκείνο που τους έλειψε ήταν το γκολ για να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (61' Κάταϊ), Τόρες, Γουνδουλάκης (78' Σιώπης), Μοράλ (86' Μπέριαν)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τζενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (11' Γεωργίου), Ουμπίντες (88' Καραμάνος), Μπρίτο (73' Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα