Επιμένει Ευρωπαϊκά η Φιορεντίνα

20:59 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-2
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ' Ιτάλια

Σημαντικό διπλό πέτυχε η Φιορεντίνα με 2-0 επί της Αταλάντα και έκανε βήμα εξόδου στην Ευρώπη.

Στο 1ο λεπτό ο Βιβιάνο είπε όχι ε σουτ του Ντένις, όπως έκανε και στο 23' σε προσπάθεια του ίδιου παίκτη. Στο 27' ο κίπερ της Φιορεντίνα απέκρουσε την κεφαλιά του Λουκίνι, ενώ στο 41' ήταν η σειρά των «βιόλα» να απειλήσουν με σουτ του Ακουιλάνι, τα οποίο έδιωξε ο Κονσίλι.

Στην επανάληψη

η Φιορεντίνα μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Πισάρο στο 61ο λεπτό, ενώ το τελικό 2-0 έκανε στο 72' ο Λαρόνδο. Στο 90' η Αταλάντα έχασε τον Ντένις με κόκκινη κάρτα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Σκαλόνι, Στεντάρντο, Λουκίνι, Ντελ Γκρόσο, Ραντοβάνοβιτς, Μπιοντίνι (74' Μπιοντίνι), Μπριέντζα, Μποναβεντούρα, Λιβάγια (76' Πάρα), Ντένις.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Ρονκάλια, Ροντρίγκες, Κομπέρ, Ακουιλάνι (57' Λαρόνδο), Βαλέρο, Κουαδράδο, Πισάρο, Πασκουάλ, Ελ Χαμνταουί (57' Λιάγιτς), Σισοκό (73' Μιλιάτσιο).

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΣΙΕΝΑ: 2-3
Γήπεδο: Αντριάτικο

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της έκανε η Σιένα που κέρδισε μέσα στην έδρα της Πεσκάρα με 3-2.

Το ματς ξεκίνησε κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση καθώς στο ίδιο γήπεδο ένα χρόνο πριν σε ματς της Πεσκάρα με τη Λιβόρνο, είχε καταρρεύσει ο Πιερ Μάριο Μοροζίνι.
Η Σιένα πίεσε από το πρώτο κιόλας λεπτό κι έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά στο 14' ο Άνχελο με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 25' ο Πέγκολο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Κρόλντρουπ και στο 33' ο Τζανόν με αυτογκόλ έβαλε τη Σιένα μπροστά στο σκορ με 2 γκολ.

Η Πεσκάρα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51' έφερε το ματς στα ίσα. Ο Πέγκολο απέκρουσε το σουτ του Σκούλι και στην επαναφορά ο Τσέλικ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, στο 55' ο Κασκιόνε αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό η Πεσκάρα ζήτησε πέναλτι για χέρι του Πάτσι. Η Σιένα δεν μπορούσε να αντιδράσει κι έτσι στο 58' η Πεσκάρα έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Τόνι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ακόμη δύο ευκαιρίες στο επόμενο πεντάλεπτο με τους Τόνι και Κασκιόνε, ενώ στο 70' ο Πέγκολο απέκρουσε το σουτ του Καπράρι. Στο 76' και στο 77' ο Πελιτσόλι πραγματοποίησε δύο τεράστιες αποκρούσεις σε προσπάθειες παικτών της Σιένα, ενώ η Σιένα είχε δοκάρι με τον Πότσι στο 86' και η Πεσκάρα με τον Σκούλι στο επόμενο λεπτό. τα ματς είχε ανοίξει πολύ κι έτσι στο ίδιο λεπτό η Σιένα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Χρυσός σκόρερ για τη Σιένα ο Εμεγκάρα.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πελιτσόλι, Τζανόν, Κρόλντρουπ, Καπουάνο, Μοντέστο (75' Άρτσε), Τόνι, Ντ'Αγκοστίνο (37' Τσέλικ), Καπράρι (85' Αμπρουσκάτο), Κασκιόνε, Σκούλι,

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Τέρτζι, Πάτσι, Φελίπε, Άνχελο, Βεργκάσολα, Ντέλα Ρόκα, Ρούμπιν, Ροζίνα (66' Άγρα), Σέστου (73' Πότσι), Εμεγκάρα (88' Μπολτζόνι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα