Βρήκε το δαίμονά της…

18:02 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΤΖΕΝΟΑ: 4-0
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο
Στις νίκες επέστρεψε μετά από 5 αγωνιστικές η Κατάνια, η οποία επικράτησε με το επιβλητικό 4-0 της Τζένοα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Η Κατάνια ξεκίνησε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Γκόμες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπίρσα και ο Λόντι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0.
Η Τζένοα ανέβασε στ συνέχεια την απόδοσή της και είχε δοκάρι στο 44ο λεπτό με τον Παλάσιο, αλλά στο 55ο λεπτό ο Μπαριέντος με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Λόντι, διπλασίασε τα γκολ

των Σικελών.
Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπριένοτ μετά από πάσα του Γκόμες, έκανε το 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο ΜΠεργκέσιο στο 62ο λεπτό.
ΚΑΤΑΝΙΑ: Κοσίτσκι, Μότα, Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μαρκέζε, Λόντι, Ίζκο (64' Μπιαγκιάντι), Αλμιρόν (73' Ρικιούτι), Μπαριέντος (68' Λαμά), Γκόμες, Μπεργκέσιο.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο, Γκράνβιστ, Καλάντζε, Ρόσι, Μπελούτσι, Μπιοντίνι, Μπίρσα (50' Γιορκέρα), Γιάνκοβιτς (66' Βελόσο), Σκούλι, Παλάσιο (74' Ζε Εδουάρδο).

ΙΝΤΕΡ- ΝΟΒΑΡΑ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Ήτα σοκ από τη Νοβάρα με 1-0 υπέστη η Ίντερ και έμεινε χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς.
Πιολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με την Ίντερ να παρουσιάζεται κουρασμένη και να έχει μόλις ένα καλό σουτ στο 25ο λεπτό με τον Σνάιντερ
Η Ίντερ δε βελτιώθηκε στην επανάληψη και το πλήρωσε στ 55ο λεπτό. ο Καράριολο έφυγε στην κόντρα κι έκανε το 1-0 με πλασέ από κοντά.
Οι «νερατζούρι» πίεσαν στη συνέχεια και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς από το 80' η Νοβάρα αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ραντοβάνοβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Κόρντομπα, Κίβου (70' Ναγκατόμο), Στάνκοβιτς, Πόλι (62' Φορλάν), Καμπιάσο, Άλβαρες (46' Άλβαρες), Σνάιντερ, Μιλίτο.
ΝΟΒΑΡΑ: Ουικανί, Λισούτσο, Κεντουριόνι, Γκαρσία, Πορκάρι (46' Πέσκε) , Ριγκόνι, Ντελαφιόρε (15' Μοργκανέλα), Ραντοβάνοβιτς, Τζεμίτι (65' Πάκι), Τζεντά, Καράτσιολο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα