Ξυπόλητος και πάλι ο άστεγος της Νέας Υόρκης!

22:13 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο άστεγος στην Times Square που πριν λίγες μέρες ειχε γίνει διάσημος στο διαδίκτυο, όταν ο αστυνομικός Λόρενς ντε Πρίμο σε μια κίνηση ανθρωπιάς του χάρισε ένα ζευγάρι ζεστές μπότες κυκλοφορεί ξυπόλητος και πάλι!

Ο 54χρονος άστεγος Τζέφρι Χίλμαν δήλωσε: «Τα παπούτσια τα έκρυψα. Αξίζουν πολλά λεφτά. Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου».

Τον άστεγο ανακάλυψαν οι New York Times

το βράδυ του Σαββάτου γύριζε και πάλι ξυπόλυτος στους δρόμους, αυτή τη φορά στην Upper West Side. Ο Χίλμαν δηλώνει ότι έχει δύο παιδιά και ζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης εδώ και μια δεκαετία, ενώ όπως λέει θέλει ένα μερίδιο από όλη αυτή τη διασημότητα που έλαβε:

«Με έβαλαν στο YouTube, σε όλα χωρίς άδεια. Τι παίρνω εγώ; Αυτό κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, και εγώ θέλω ένα κομμάτι της πίτας» είπε.

Δεν θυμάται ότι κάποιος τράβηξε τη φωτογραφία, θυμάται όμως καλά το δώρο του Ντελ Πρίμο. «Εκτιμώ αυτό που έκανε ο αστυνομικός, μην με παρεξηγείτε. Εύχομαι να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι σαν αυτόν στον κόσμο» αναφέρει.

Ο Χίλμαν αναφερόμενος στη ζωή του είπε ότι κατάγεται από το Νιου Τζέρσι και υπηρέτησε ως μάγειρας στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν ρωτήθηκε πώς κατέληξε στο δρόμο, απάντησε απλά: «Δεν ξέρω».

Ο ίδιος δήλωσε ευγνώμων για το ενδιαφέρον και την προσοχή στο πρόσωπό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα