Τι γίνεται με τις αδειοδοτήσεις

12:56 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν υπάρχουν ελληνικές ομάδες που είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από πέρσι, ομάδες που έχουν σταθεροποιηθεί και ομάδες που παρουσιάζουν βελτίωση όπως σημείωσε ο υπεύθυνος επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε στο κρίσιμο ζήτημα των αδειοδοτήσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για το θέμα των αδειοδοτήσεων και του Financial Fair Play:

UEFA έρχεται να καταθέσει τις κατευθυντήριες γραμμές και να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ του τι σημαίνει αδειοδότηση και τι Financial Fair Play. Την άδεια για Ευρώπη και Ελλάδα την δίνει η ΕΠΟ και η UEFA ελέγχει. Είναι προσκεκλημένες οι ΠΑΕ και οι δημοσιογράφοι ώστε να εξηγηθούν κάποια θέματα που μοιάζουν δυσδιάκριτα αυτή την στιγμή".
- Για την κατάσταση των ελληνικών ομάδων σε σχέση με την περσινή σεζόν: "Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι καλύτερα φέτος. Είναι προβλήματα ετών σε διάφορες ομάδες που δεν μπορούν να εξαφανιστούν σε έναν χρόνο. Υπάρχουν ομάδες που είναι χειρότερα από πέρσι, άλλες έχουν σταθεροποιηθεί και άλλες που δείχνουν μια μικρή βελτίωση".
- Για το θέμα που προέκυψε με το γήπεδο του ΟΦΗ: "Λαμβάνονται υπόψη και οι εγκαταστάσεις, αλλά δεν έχουμε τις ευθύνες του κράτους. Την πιστοποίηση των γηπέδων σε τέτοια θέματα την ευθύνη αυτή την έχουν οι κρατικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, υπάρχει μια άδεια υπό προϋποθέσεις στην περίπτωση του γηπέδου του ΟΦΗ, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα