«Υπέρ ΣΚΑΪ, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη»

19:03 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στη Super League με την οποία ενημέρωσε και γραπτώς ότι τάσσεται υπέρ του ΣΚΑΪ στη διαμάχη με τη Forthnet ενώ τόνισε πως τον τελευταίο λόγο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει η δικαιοσύνη.

Οι «πράσινοι» ήταν η μοναδική ΠΑΕ που τάχθηκε υπέρ του ΣΚΑΪ κι ενάντια στις άλλες 15 ομάδες και το συνδρομητικό κανάλι στη

κόντρα που έχει ξεσπάσει για τα στιγμιότυπα του πρωταθλήματος και το κατά πόσο αυτά χρησιμοποιούνται νόμιμα ή όχι από την εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ».

Μια ημέρα μετά το ΔΣ της Λίγκας, στο οποίο έδωσε το «παρών» και ο Γιάννης Αλαφούζος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή στη διοργανώτρια αρχή έτσι ώστε να υπάρχει κι έγγραφα η θέση της για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριοι,

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού συζητήθηκε επιστολή της Forthnet προς τον Συνεταιρισμό σχετικά με το με ημερομηνία 29.10.2012 έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, του οποίου έγινε χρήση κατά τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής επί αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων της Forthnet κάτα της ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ.

Με την παρούσα διατυπώνουμε και εγγράφως τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως αυτή προφορικώς διατυπώθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού από τον παριστάμενο εκπρόσωπό μας.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θεωρεί πως το περιεχόμενο του εγγράφου της παρερμηνεύθηκε και διαστρεβλώθηκε από τη Forthnet.

Όπως σαφώς δηλώνεται εντός του από 29.10.2012 εγγράφου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ως μέλος της SUPERLEAGUE, θεωρεί απολύτως σημαντικά και προστατευτέα τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την εμπορική εκμετάλλευσή τους.

Η θετική θέση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εντός του ισχύοντος νομικού πλαισίου χρήση στιγμιοτύπων προς ενημέρωση των Ελλήνων φιλάθλων δεν προσβάλλει ούτε θέτει σε κίνδυνο τα ανωτέρω προστατευτέα εμπορικά δικαιώματα.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι η ουσιαστική θέση όλων μας είναι η εμπιστοσύνη στην δικαστική κρίση και ο σεβασμός των δικαστικών αποφάσεων.

Την παρούσα ζητούμε να τη συγ-γνωστοποιήσετε με την απάντησή σας προς τη Forthnet».

Keywords
Τυχαία Θέματα