«Υπομονή και πειθαρχία»

16:48 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Κώστας Παναγόπουλος. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης εξήγησε το πώς έχει προετοιμαστεί η ομάδα του για την κόντρα με τους Περιστεριώτες και υποστήριξε πως περιμένει να γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο όμως οι «κυανέρυθροι» πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει καταρρίψει ένα ρεκόρ στο

οποίο παραμένει για τέταρτο παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ, από μόνο του αυτό δείχνει τον βαθμό δυσκολίας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε παιχνίδι πρωτοβουλίας, να έχουμε κατοχή μπάλας και να βρούμε τρόπους να διασπάσουμε την αμυντική γραμμή του Ατρόμητου».

Για τα πολλά γκολ που δέχεται η ομάδα του σε αντίθεση με τον Ατρόμητο:

«Εδώ και 20 μέρες δουλεύουμε πολύ στη δική μας ομάδα και σε ότι αφορά στον αντίπαλο πάμε σε μία συγκεκριμένη προσέγγιση. Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα στον αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το ίδιο θα κάνουμε και την Δευτέρα. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, ο Ατρόμητος ξέρει να αμύνεται πάρα πολύ καλά, είναι γρήγορος στις αντεπιθέσεις. Αν εμείς καταφέρουμε και υπομονή και πειθαρχία στο αγωνιστικό μας πλάνο είμαστε πολύ κοντά στο να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς»

Για την τακτική που θα ακολουθήσει:

«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και με έντονους ρυθμούς στην κατοχή μπάλας, σε συνεργασίες μεταξύ υπο-ομάδων και σε πρωσοπικές πρωτοβουλίες σε παίκτες κλειδιά για την ομάδα μας. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα μπούμε εμείς στο παιχνίδι. Η ροή του αγώνα θα είναι αυτή που θα δείξει που θα γείρει η πλάστιγγα. Αν δείξουμε την εικόνα που είχαμε στα ματς με Πανθρακικό και ΠΑΟΚ, αν δείξουμε τη θέληση, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά αυτό που βγάλαμε ότι μπαίνουμε σε μία «μάχη» και εκείς μπαίνεις για να «πολεμήσεις», νομίζω ότι θα καταφέρουμε κάτι πολύ καλό».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο:

«Ο Ατρόμητος δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση. Ο κύριος Αναστόπουλος είναι ένας έμπειρος προπονητής, καταξιωμένος. Θεωρώ ότι "κλειδί" στον αγώνα θα είναι οι λεπτομέρειες. Ο Ατρόμητος ξέρουμε ότι δουλεύει πολύ τις στατικές φάσεις, διαθέτει ποδοσφαιριστές με αρκετά καλό ύψος. Νομίζω, ότι ένα από τα «κλειδιά» θα είναι οι στατικές φάσεις. Επίσης, σημαντικό θα είναι οι μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Εκεί νομίζω θα κριθεί το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα