JW Man of the Year Awards 2012: Οι νικητές της βραδιάς

05:23 30/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τα Johnnie Walker Man of the Year Awards 2012 πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Pavilion Hall στη Λευκωσία. Το κόκκινο χαλί υποδέχθηκε το κοινό αλλά και τις προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, των τεχνών, του θεάματος, των επιστημών καθώς επίσης και του αθλητισμού οι οποίοι έδωσαν το «παρών» τους στις βραβεύσεις του περιοδικού MAN.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 21.20, ενώ τα βραβεία μεταδόθηκαν ζωντανά από το Mega. Η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια

και ο Σύμβουλος Έκδοσης των Ειδικών Εκδόσεων και Διευθυντής του Love FM 100.7 & 88.7 Τάσος Τρύφωνος ως «καλοί οικοδεσπότες» καλωσόρισαν κοινό, εκλεκτούς προσκεκλημένους και τηλεθεατές.

Εννέα κατηγορίες, εννέα βραβεία συν το βραβείο Τιμής Ένεκεν που έδωσε φέτος το περιοδικό MAN, διεκδίκησαν τριάντα δύο υποψήφιοι οι οποίοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν ο καθένας στον τομέα του. Όλοι αυτοί οι άντρες που με τα επιτεύγματά τους τη χρονιά που μας πέρασε κατάφερναν να διακριθούν στις εξής κατηγορίες: Ηθοποιός, Αθλητής, Επιστήμονας, Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας, Τέχνη και Δημιουργία, Δημοσιογράφος, Επιχειρηματίας / Manager, Έλληνας της Χρονιάς και Man of the Year.

Τη βραδιά έντυσαν μουσικά ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ελευθερία Ελευθερίου οι οποίοι ερμήνευσαν τις πρόσφατές τους επιτυχίες. Η βραδιά όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο επεφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις καθώς και συγκινήσεις.

Οι άντρες που κατάφεραν να αποσπάσουν το βραβείο του άριστου στα Johnnie Walker Man of the Year Awards 2012 είναι:

Ηθοποιός: Μαρίνος Χατζηβασιλείου
Αθλητής: Παύλος Κοντίδης
Επιστήμονας: Χριστόδουλος Ξιναρής
Καινοτομίας & Νέας Επιχειρηματικότητας: Αλέξης Οδυσσέως/ Αλέξης Πιπερίδης
Τέχνη και Δημιουργία: Κλείτος Κλείτου
Δημοσιογράφος: Βίκτωρας Παπαδόπουλος
Επιχειρηματίας/ Manager: Αλέξης Χαραλάμπους/ Μενέλαος Σιακόλας
Έλληνας της χρονιάς: Αντώνης Σαμαράς
Man of the Year: Παύλος Κοντίδης
Τιμής Ένεκεν: Δημήτρης Μητροπάνος

Keywords
Τυχαία Θέματα