Ανακρίσεις για το θάνατο 50χρονης διεξάγει η Αστυνομία

15:05 2/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός προσώπων έχει ανακριθεί σε σχέση με το θάνατο 50χρονης Λετονής, ωστόσο, ως προς τα κίνητρα και τα ελατήρια δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και είναι αντικείμενο της έρευνας που διεξάγεται, δηλώνει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι χθες λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ εντοπίστηκε από πολίτη τραυματισμένη εντός του δρόμου στην Οδό Ολύμπου στην Παλλουριώτισσα, 50χρονη από τη Λετονία.

Η 50χρονη, συνέχισε, φαινόταν σοβαρά τραυματισμένη και συμπλήρωσε ότι στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο,

το οποίο παρέλαβε την τραυματία και αφού μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε το θάνατο της.

«Ακολούθως το θύμα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα στο στέρνο πλάτους τεσσεράμισι περίπου εκατοστών, που προκλήθηκε προφανώς από τέμνον όργανο», πρόσθεσε.

Ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι η σκηνή, την οποία επισκέφτηκε ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, ο Διευθυντής και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς και άλλοι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της ημέρας έγιναν εκτεταμένες έρευνες προς την κατεύθυνση εντοπισμού τεκμηρίων.

«Από τις μέχρι τώρα έρευνες και ανακρίσεις της Αστυνομίας προκύπτει ότι λίγο πριν από τις 19:30 το θύμα είχε σχολάσει από την δουλειά και πεζή προχωρούσε προς την κατοικία της. Επιπρόσθετα, από την εξέταση της σκηνής έχει διαπιστωθεί ότι το θανατηφόρο πλήγμα επιτεύχθηκε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκε να κείτεται στην άσφαλτο και μάλιστα έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία που κάνει αναφορά σε βοήθεια που καλούσε το θύμα, καθώς και το ότι έτρεχε από το σημείο που είχε δεχθεί το θανατηφόρο πλήγμα μέχρι και το σημείο που εντοπίστηκε να κείτεται στην άσφαλτο», ανέφερε.

Ο κ. Κατσουνωτός είπε, παράλληλα, ότι από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε μεγάλη απόσταση καλύπτοντας τόσο το σημείο από το οποίο ξεκίνησε αφού σχόλασε από την δουλειά της μέχρι και το σημείο που εντοπίστηκε να κείτεται νεκρή στην άσφαλτο «έχουν εντοπιστεί σοβαρά τεκμήρια, τα οποία μέσα από την επιστημονική εξέταση, αλλά και αξιοποίηση τους εκτιμούμε και αισιοδοξούμε ότι θα μας οδηγήσουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση που έχει να κάνει με τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη».

«Μέχρι τώρα έχει ανακριθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός προσώπων, ωστόσο ως προς τα κίνητρα και τα ελατήρια δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είναι αντικείμενο της έρευνας που διεξάγεται», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα