Απάτη 28 εκατομμυρίων δολλαρίων

11:32 30/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για απάτη εκατομμυρίων δολαρίων κατηγορείται 54χρονος Ελλαδίτης από το Κονέκτικατ, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα.
Όπως αναφέρει ο “Εθνικός Κήρυκας”, ο χειροπράκτωρ Λούης Σωτηρίου φέρεται να παρακίνησε τον σεναριογράφο Μακ Πάρκερ, ώστε να προωθήσει καμπάνια για τη συγκέντρωση 28 εκατομμυρίων δολαρίων για μια υπό παραγωγή ταινία, υπό τον τίτλο “Γέννηση της Αθωότητας”.
Το θέμα της ταινίας, της οποίας το τρέιλερ μπορείτε να δείτε παρακάτω, είναι η αθωότητα

και το πώς μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτή αν το θέλουμε.


Birth of Innocence από Matsomenos

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία τα περισσότερα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Πάρκερ για επενδυτικούς σκοπούς, διατέθηκαν για να πληρωθούν προηγούμενοι επενδυτές.
Μέρος των χρημάτων χρησιμοποιήθηκαν για την ταινία, ωστόσο υπολογίζεται ότι περίπου 3,8 εκατομμύρια ευρώ μπήκαν στις τσέπες του κ. Σωτηρίου, ώστε να χρηματοδοτήσει το σχέδιό του για την απόκτηση… “ενός επιπέδου πνευματικής συνείδησης” που θα του επέτρεπε να φύγει από το σώμα του!
Ο Λούης Σωτηρίου δεν αποδέχτηκε την ενοχή του σε 18 κατηγορίες με τις οποίες παραπέμφθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στην πόλη Μπέρλινγκτον του Βερμόντ.
Ο 54χρονος αντιμετωπίζει 9 κατηγορίες απάτης διακίνησης χρημάτων, πέντε δια ταχυδρομείου, τρεις για ξέπλυμα χρήματος και μια για συνωμοσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα