ΔΗΣΥ: Απάντηση στο ΑΚΕΛ

16:07 25/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ανακοίνωση Τύπου

Αντί απαντήσεων στις αποκαλύψεις για τη διαγραφή των χρεών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρίες συνδεδεμένες με το ίδιο και επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία της ευνοϊκής μεταχείρισης της οποίας φαίνεται να έτυχαν οι εταιρίες του από την Τράπεζα Κύπρου, το ΑΚΕΛ αφήνει υπαινιγμούς για την εταιρία Revolution,

του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν απέκρυψε ποτέ τη σύσταση εκείνης της εταιρίας και την από μέρους της αγορά μετοχών. Όμως ποτέ, έκτοτε, δεν την εμπορεύθηκε. Η εταιρία ούτε πούλησε, ούτε κερδοσκόπησε ποτέ εις βάρος κανενός.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει χρέη στις τράπεζες τα οποία είναι δημοσιευμένα, όμως δεν διεκδίκησε τη διαγραφή τους και ούτε αποποιήθηκε ποτέ των υποχρεώσεών του, τις οποίες αναλαμβάνει πλήρως.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν έτυχε της «συνήθους» κατά το ΑΚΕΛ «πρακτικής», η οποία φαίνεται να απάλλαξε από τις εταιρίες του, χρέη 9 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός τονίζει γι’ ακόμη μια φορά την υποχρέωση και των εποπτικών αρχών και των ιδίων των τραπεζών να διευκρινίσουν κατά πόσον οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν, αλλά και αν οποιαδήποτε άλλα κόμματα ή πολιτικοί έτυχαν ανάλογης μεταχείρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα