Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε ιχθυοτροφείο

18:27 26/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δύο πρόσωπα, έναν 23χρονο και έναν 41χρονο από την Αθηένου, συνέλαβε σήμερα η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε ιχθυοτροφείο που διαπράχθηκε χθες το βράδυ.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, υπήρξε καταγγελία από υπάλληλο ιχθυοτροφείου για κακόβουλη ζημιά σε κλωβούς όπου φυλάσσονται τα ψάρια.

Όπως είπε, από τις εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται να εντοπίζεται αυτοκίνητο το οποίο ρυμουλκούσε συγκεκριμένη βάρκα. Πρόσθεσε πως μετά από συντονισμένες ενέργειες που έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνελήφθησαν ο 23χρονος ιδιοκτήτης

του οχήματος από την Αθηένου, καθώς και ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 41 χρόνων.

«Οι δύο συλληφθέντες έχουν παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου στη Λεμεσό και έχει εκδοθεί διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες», είπε, προσθέτοντας πως στην ανάκρισή τους ανέφεραν ότι βρίσκονταν στο μέρος χωρίς ωστόσο να παραδέχονται οτιδήποτε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως σε έρευνα που έχει διενεργηθεί σε υποστατικά του 23χρονου έχουν εντοπιστεί 15 τσιπούρες.

Τέλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως διερευνάται, επίσης, και το ενδεχόμενο η υπόθεση αυτή να συνδέεται με οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες κακόβουλων ζημιών σε ιχθυοτροφεία που έχουν διαπραχθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα