Συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός για υπόθεση κλοπής από οικία στη Δρομολαξιά

18:27 26/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μέρος κλαπείσας περιουσίας από κατοικία στη Δρομολαξιά εντόπισε σήμερα η Αστυνομία σε κατοικία 46χρονου αλλοδαπού, ο οποίος και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σήμερα έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου σχετικά με διάρρηξη κατοικίας στη Δρομολαξιά. Η καταγγελία, όπως διευκρίνισε, έγινε από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ιδιοκτήτη, καθώς αυτός απουσιάζει στο εξωτερικό.

Όπως

ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, μετά από αξιολόγηση κάποιων πληροφοριών, έχει εντοπιστεί μέρος της κλαπείσας περιουσίας, αξίας περίπου 150 χιλιάδες Ευρώ.

Στη συγκεκριμένη κατοικία, όπου εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία, είπε ο κ. Αγγελίδης φαίνεται να διαμένει αλλοδαπός ηλικίας 46 χρόνων, ο οποίος συνελήφθηκε και ανακρίνεται.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης της κατοικίας έχει ενημερωθεί και πως σήμερα αναμένεται να γίνει επικοινωνία εκ νέου μαζί του σχετικά με τις ενέργειες που θα γίνουν για αναγνώριση της περιουσίας που έχει εντοπιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα